GA JIJ MEE NAAR BOSNIË?

Wat is Marnix4Bosnië

Ieder jaar gaan studenten van de Marnix Academie in Utrecht naar Bosnië, om daar met een grote groep een basisschool op te knappen. In 2022 zal al de elfde editie plaatsvinden. De reis is van 23 tot 30 april.

De meeste dagen zullen we klussen in de basisschool en lessen geven aan de leerlingen van deze school. Natuurlijk ontbreken de gezellige avonden niet, waarbij we genieten van deze fantastische reis. Hiernaast hebben we ook een dag om hoofdstad van Bosnië, Sarajevo, te bezichtigen. Je leert deze dag over de geschiedenis van het land en kan genieten van de mooie natuur.


Out Of Area

De reis naar Bosnië wordt georganiseerd door Out Of Area. Deze stichting zet zich al jaren in om mensen een betere toekomst te geven in gebieden waar dat hard nodig is, zoals in Bosnië. Lees meer over Out Of Area op deze pagina

Blijf op de hoogte!
Lijkt het jou leuk op de hoogte te worden gehouden van het Marnix4Bosnië project van 2022? Volg ons dan op deze site, Instagram en Facebook.

unnamed (6).jpgWil jij mee?

De reis van 2022 zal plaats vinden van 23 tot tot 30 april. Heb je interesse in de reis. Houd dan onze social media bij en geef je op voor de reis. 

Project 2022 

Wij zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor Marnix4Bosnë 2022. Houdt de social media en onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes.