GA JIJ DIT JAAR MEE NAAR BOSNIË?

Wat is Marnix4Bosnië

Ieder jaar gaan studenten van de Marnix Academie in Utrecht naar Bosnië, om daar met een grote groep een basisschool op te knappen. In 2020 gaan wij voor het tiende jaar naar Bosnië om een basisschool op te knappen. De reis vindt plaats rond de maand mei. Verdere informatie over de datum komt in de loop van dit schooljaar en is ruim van te voren bekend. 

Verder gaan wij 1 dag naar de hoofdstad van Bosnië, Sarajevo. Je hebt hier veel vrije tijd om te genieten van de stad en de winkeltjes. Ook leer je deze dag veel van Bosnië. Je leert over de geschiedenis van het land en je kan genieten van de mooie natuur. De andere dagen gaan we met elkaar klussen op de basisschool. Natuurlijk ontbreken de gezellige avonden niet, waarbij we genieten van deze fantastische reis. 


Out Of Area

De reis naar Bosnië wordt georganiseerd door Out Of Area. Deze stichting zet zich al jaren in om mensen een betere toekomst te geven in gebieden waar dat hard nodig is, zoals in Bosnië. Lees meer over Out Of Area op deze pagina

Blijf op de hoogte!
Lijkt het jou leuk op de hoogte te worden gehouden van het Marnix4Bosnië project van 2019? Volg ons dan op deze site, Instagram en Facebook.Wil jij mee?

De reis van 2020 zal plaats vinden van 2 tot 9 mei. Heb je interesse in de reis. Houd dan onze social media bij en geef je op voor de reis. 

Project 2020 

Wij zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor Marnix4Bosnë 2020. Houdt de social media en onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 

Het project dit jaar is in Karaula.