GA JIJ DIT JAAR MEE NAAR BOSNIË?

Wat is Marnix4Bosnië

Ieder jaar gaan studenten van de Marnix Academie in Utrecht naar Bosnië, om daar met een grote groep een basisschool op te knappen. In 2019 gaan wij al voor het negende jaar naar Bosnië en we gaan weer een basisschool opknappen. De reis vind meestal plaats rond de maand mei. Verdere informatie over de datum komt in de loop van dit schooljaar en is ruim van te voren bekent. 

Verder gaan wij altijd 1 dag naar de hoofdstad van Bosnië, Sarajevo. Je hebt hier veel vrije tijd om te genieten van de stad zelf en de winkeltjes. Ook leer je deze dag veel van Bosnië zelf. Je leert over de geschiedenis van het land en je kan genieten van de mooie natuur. De andere dagen gaan we gezellig met elkaar klussen op de basisschool. Natuurlijk ontbreken de gezellige avonden niet en genieten met volle teugen van deze fantastische reis. 


Out Of Area

De reis naar Bosnië wordt georganiseerd door Out Of Area. Deze stichting zet zich al jaren in om mensen een betere toekomst te geven in gebieden waar dat hard nodig is, zoals in Bosnië. Lees meer over Out Of Area op deze pagina

Blijf op de hoogte!
Lijkt het jou leuk op de hoogte te worden gehouden van het Marnix4Bosnië project van 2018? Volg ons dan op deze site, Instagram en Facebook.Wil jij mee?

De reis van 2019 zal plaats vinden van 4 tot 11 mei. De reis zit al helemaal vol. Heb je interesse in de reis. Houd dan onze social media bij en geef je, als het weer kan, op voor de reis van 2020.

Project 2019

Wij zijn weer begonnen met de voorbereidingen voor Marnix4Bosnie 2019. Houd onze social media en onze website in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 

Het project dit jaar is in Karaula. 

Contactpersonen op de Marnix Academie:
Annemiek Boer

Laura van Eck

Jolien Strien

Frank Verschoor

Sponsoren:

Met dank aan 

Met 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now