Project 2020

Kosten

Aan de reis zijn natuurlijk kosten verbonden. Deze kosten worden door Out Of Area gemaakt om te zorgen voor ons vervoer van Utrecht naar Bosnië en terug, voor ons verblijf en voor eten en drinken tijdens ons verblijf. Zodra je deelname definitief is, ben je dus ook verplicht deze kosten te betalen. 
De kosten bedragen dit jaar waarschijnlijk rond de €400 per persoon. Dit bedrag kun je bij elkaar krijgen door je te laten sponsoren door familie, vrienden, je stageschool, sportvereniging et cetera. Je mag natuurlijk altijd meer geld ophalen dan dit bedrag, graag zelfs! Met extra geld kunnen materialen worden aangeschaft, zoals verf en kwasten, en bij grote bedragen kunnen we bijvoorbeeld nieuwe vloeren, kasten, gordijnen, gym materialen of andere dingen kopen!


Inschrijven

Inschrijven gaat dit jaar anders dan de vorige jaren. Je vult digitaal het inschrijfformulier in, scant je paspoort/ID en handtekening en stuurt dit via de mail naar ons toe (marnix4bosnie@gmail.com).

Nog geen 18? Dan dienen je ouders goedkeuring te geven. Vul hiervoor de parent approval in.

 

Overmaken en doneren

Niet alleen deelnemers kunnen bijdragen aan deze reis. Iedereen die het project wil steunen, kan hieraan bijdragen door een donatie te storten. Dat kan op het onderstaande rekeningnummer. Wilt u met uw donatie een student steunen? Dan dient u de naam van de student bij uw overschrijving te vermelden. Als u vanuit uw bedrijf doneert, kunt u uw logo naar ons mailen. Dit zullen wij voor u op onze website plaatsen.

Studenten kunnen het benodigde bedrag overmaken. 

Rekeningummer: NL48 RABO 0132 7822 00 t.n.v. Out of Area ovv Project 2012 en de naam van de deelnemer.

 

Betalingsdeadline
Belangrijk zijn de deadlines waarop je betaling binnen moet zijn. Zo snel mogelijk (uiterlijk 1 maart) dien je uiterlijk het eerste deel, €200,-, overgemaakt te hebben. Uiterlijk 20 april dient de overige €200,- overgemaakt te zijn. Op 20 april moet dus de volledige €400,- overgemaakt zijn. Je krijgt van ons een stortingsoverzicht waarop te zien is of en hoeveel je al hebt betaald.
 

Materialen/spullen doneren

Deelnemers kunnen ook altijd zelf spullen vanuit Nederland meenemen naar Bosnie. Je kunt hierbij denken aan kwasten of handschoenen, maar ook aan knuffels, tekenspullen, speelgoed etc. Wil je iets meenemen? Graag! Het is wel belangrijk dat je dit dan meldt bij de organisatie. Stuur een mailtje met daarin wat je meeneemt en hoe je dit vervoert (in zakken, dozen). Wij houden een lijst bij met deze materialen om te voorkomen dat er problemen aan de grens ontstaan en om te voorkomen dat de materialen niet in de bus passen. Staat het niet op de lijst, dan mag het helaas niet mee! Als er veel leerlingen mee gaan is er minder plek voor eventuele materialen uit Nederland. Hier houden wij als organisatie rekening mee. Er kan dus gemeld worden dat er iets niet mee kan. 

 

Data

De reis vindt dit jaar plaats van 2 tot 9 mei. 


Goed om te weten

Een aantal dingen die goed en belangrijk zijn om van te voren te weten:

- Nog geen 18 op het moment van vertrek? Dan dien je een parent approval in te vullen! Dit is te downloaden via onze site.

- Je kunt met zowel paspoort als ID reizen, maar niet met je rijbewijs. Je reisdocument dient minimaal nog 3 maanden geldig te zijn op de dag van vertrek.
- Het is handig om een aantal dingen mee te nemen naar Bosnië. Daarom is er een paklijst beschikbaar op de site. Zie de pagina bestanden.
- Er komt een informatieboekje met alle informatie over de reis. Veel is hier op de website ook genoemd. Er staan ook een aantal (kleine en vanzelfsprekende) regels in. Houd je daar te allen tijde aan!

Projectlocatie

We gaan aankomend jaar naar een basisschool in Karaula. We zjn hier in 2019 ook geweest en zijn daar dus bekend.  


Foto's van eerdere reizen van Marnix4Bosnië zijn terug te vinden in het webalbum van Out Of Area.